Sonntag, 21. März 2010

Viata e frumoasa!

In-asta seara luna viseaza mai trändava,
Ca o frumoasa care in perini s-a culcat,
Si-si mängaie cu mäna-i usoara,in zabava,
Cänd atipeste,sinul rotund si despuiat.
(BAUDELAIRE)
Intr-o seara ,cu niste ani in urma eram cu colegii si prietenii mei dupa o zi foarte grea ,intr-o discoteca in care se facea si karaoke...Patronul era un prieten homosexual ,un barbat blond ,foarte frumos ,puternic ,atletic ,inalt cu o voce foarte baritonala si melodioasa in acelasi timp ,poate ceva cam teatrala ...Semana daca vreti cu actorul nostru Florin Piersic ,doar ca avea ochii albasti....Mama lui ,il rasfata foarte mult ,fiind fiul unic .Accepta modul lui de viata ,prietenii lui ,iar pe mine ma placea in mod deosebit ..Locuiau intr-o vila in apropiere de mine si de cate ori ne vedeam insistau sa merg la ei ,sa le arat cum se face o anumita specialitate italiana ....
Tom (asa se numea ) ,venea foarte des cu prietenii lui sa manance la noi si se bucura enorm cand eu ii caram pe ai mei la el ...Ma intampina totdeauna foarte gratzios ,dandu-si ochii peste cap ,venind spre noi cu bratele deschise ,cu joc de glezne si de buci : OOOOO...bella donna! Ce placere ...! Si ma saruta mai mult prin aer pe amandoi obrajii ,lasand un nor de pudra in timp ce se apleca spre mine ..si spre micii mei colegi .....oh ...Giiiiinoooo,ah ...Baffo ..... ooooh Leo ,ah Luuuuiiiiigiiiiiii....Dupa care ..curgea prosecco... !
In seara cu pricina ,cum ziceam ,avusesem o zi tare grea si voiam doar sa ne relaxäm.
Muzica era asa de puternica incat o simteai ca pe niste pumni slabuti in stomac... Dupa cateva pahare ,Tom ma ia de mana si foarte mandru incepe sa-mi arate ce modernizari a facut ...Daramase niste pereti ,facuse un fel de club in care intrau cam o suta de persoane ,mai facuse un bar ,amenajase totul ca un fel de grota cu niste lumini micute si ciudate ,nuante de violet ,roze ,rosu si un verde fosforescent ..nu erau suparatoare ,dar parca erai pe o alta planeta .....Peste tot se giugiuleau si se zmotoceau baietii astia ,care sunt mai toti deosebit de frumosi ,sensibili ,intelectuali ...Ma gandeam ca daca as fi facut eu cu fostul sot ,macar zece la suta din ce faceau acesti indragostiti ..probabil ca nu m-ar fi parasit pentru "o blondina"!
Tom povestea incantat de ce a mai facut si ce ar mai vrea sa faca ...plutind pe langa mine cu pasii lui elastici ,gesticuland cu mainile lui mari si albe ,ca aripile unei lebede ...Cu miscari ample deschide o cabina ,si ma impinge delicat inauntru .. EU raman hipnotizata de imaginea din perete ,unde rula un film cu homosexuali ,pe o mare turchiz care se impreuna cu un cer ireal de albastru... Un Yaht foarte alb ,un brunet cu ochii verzi de o frumusete uluitoare ,cu un corp de Adonis ,il penetra in picioare pe la spate pe un blond bronzat ,la fel de frumos ca si brunetul ...si totul era asa de pasional si de interesant !Niciodata nu m-am gandit cum fac dragoste homosexualii ...Cred ca daca totusi mi-a trecut prin cap ,am asociat imaginea lor cu sexul oral ,pentru ca toti au un mod ciudat de a pronunta vocalele ,rotunjindu-le si alungindu-le ... Asa ca am ramas hlizindu-ma la aseasta imagine ,ca un copil care vede pentru prima oara un pom de iarna impodobit ....Probabil ca totul a durat cateva zeci de secunde ...Tom isi intinde bratul lung peste mine ,inchide delicat usa , ma priveste adanc in ochii si-mi spune :
Asa...bella donna ,acum am inchis usa ,suntem doar noi si o sa te violez!
Cred ca-n maxim cateva secunde mi s-a derulat tot filmul in fatza ochilor ...Am "vazut" cum el ma violeaza ,eu tip dupa ajutor cat vreau ca la atatia decibeli nu aude nimeni ...apoi merg la polizie ,spun cum tocmai ma uitam inocenta la un film porno cu homosexuali ,intr-o cabina ,dintr-o discoteca de homosexuali ,in care probabil eram singura femeie ...si patronul ,cel mai homo dintre toti ,a sarit pe mine si m-a violat ...La care politzistul ar fi zis probabil :Da doamna ... ati tras pe nas ,sau v-ati injectat ceva ..? La faza aceasta si la imaginatia pe care o am ,m-a bufnit un ras de zile mari cum numai eu stiu ...Tom m-a privit socat si aproape jignit mi-a spus: Sa stii bella donna ,ca eu sunt BI_SEXUAL ! Asta doare ,sa stii! Mi-a parut foarte rau ca l-am jignit ! Intorsi la bar ,a povestit foarte ofensat ce s-a intamplat ...Colegii mei s-au amuzat copios si m-au asigurat ca si intr-un real pericol de viol ,daca ma apuca asa un ras ,ii piere cheful oricui sa ma violeze ! Uite asa am mai invatat ceva ! Iar Tom mi-e prieten si azi ,dar la el acasa nu am avut curajul sa merg ,i-am dat insa de mai multe ori reteta scrisa ...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen